Blog

over paarden en fotografie

In deze persoonlijke blog kun je van alles lezen over mij als fotograaf, interieurstylist en mijn eigen paarden

Paard uit de cloud!

Mensen hebben verschillende redenen om hun paard te (laten) fotograferen. Meestal als eerbetoon, vaak als herinnering met als einddoel ter decoratie zou je denken.

Lees verder

De trailer

Alle paardenmensen met een trailer zullen het beamen, als je uiteindelijk de stang achter je paard hebt bevestigd en de klep hebt gesloten is je humeur meestal tot ver onder het vriespunt gedaald.

Lees verder

Winter

De winter is dit jaar in geen velden of wegen te bekennen. En dat is niet voor het eerst. Ik herinner me dat een paar jaar geleden de skipistes zelfs moesten worden opgespoten met enorme hoeveelheden kunstsneeuw, maar dat ondanks dat de paardenbloemen er gestaag doorheen bleven groeien.

Lees verder

Even voorstellen

Mijn naam is Ellen Pitlo (1962) ik woon in Wapenveld, net onder Zwolle en ben behalve paardenfotogaaf en interieurstylist ook nog eens schrijver. Het paardenvirus had mij al vroeg te pakken, als klein kind herinner ik mij de eerste ontmoeting met een pony dan ook als de dag van gisteren. Al snel wilde ik leren rijden, maar daar moest ik mee wachten omdat mijn ouders mij daarvoor nog veel te jong vonden.

Lees verder

Nieuwbrief

blijf of de hoogte van mijn activiteiten en aanbiedingen

Ongeveer 6 keer per jaar schrijf ik een nieuwsbrief, wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in

Ik gebruik je e-mailadres alleen voor het versturen van mijn nieuwsbrief.