Blog

over paarden en fotografie

In deze persoonlijke blog kun je van alles lezen over paarden & paardenfotografie en soms vertel ik iets over mijn eigen paarden.....

Afscheid van je paard

Een gezond paard kan zeker 25 jaar oud worden en een pony vaak zelfs nog ouder. Toch komt er een dag dat je afscheid moet nemen, ook al moet je daar nu misschien nog niet aan denken.

Lees verder

Fotoshoot met je paard?

Als je een fotoshoot bij een professionele fotograaf boekt, mag je verwachten dat je in goede handen bent. Toch kan een fotograaf ook niet toveren……..

Lees verder

Wat trek ik aan?

Bij een relatieshoot gaat het niet alleen om de ultieme voorbereiding van je paard, maar om het totaalplaatje. Rest de vraag: wat trek ik aan……….

Lees verder

Paard uit de cloud!

Mensen hebben verschillende redenen om hun paard te (laten) fotograferen. Meestal als eerbetoon, vaak als herinnering met als einddoel ter decoratie zou je denken…….

Lees verder

De trailer!?

Alle paardenmensen met een trailer zullen het beamen, als je uiteindelijk de stang achter je paard hebt bevestigd en de klep hebt gesloten is je humeur meestal tot ver onder het vriespunt gedaald……

Lees verder

Winter?

De winter is dit jaar in geen velden of wegen te bekennen. En dat is niet voor het eerst. Ik herinner me dat een paar jaar geleden de skipistes zelfs moesten worden opgespoten met enorme hoeveelheden kunstsneeuw………

Lees verder

Even voorstellen

Mijn naam is Ellen Pitlo, ik woon in Wapenveld, net onder Zwolle en ben behalve paardenfotogaaf en interieurstylist ook nog eens schrijver……..

Lees verder

Nieuwbrief

blijf of de hoogte van mijn activiteiten en aanbiedingen

Ongeveer 6 keer per jaar schrijf ik een nieuwsbrief, wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in

Ik gebruik je e-mailadres alleen voor het versturen van mijn nieuwsbrief.