PAARDENPRINTS & MEER 

  

 

 

  

Persoonlijk advies

Cadeauservice

Aandacht voor detail

Gemiddeld 5 dagen levertijd

Paardenprints, Artprints gesigneerd genummerd en gelimiteerd & meer  

een greep uit mijn producten

Rustig even rondkijken?

klik dan op onderstaande link voor een kijkje in mijn webwinkel

Populaire items

die je niet mag missen

Boek: Tussen vrouwen en paarden

benieuwd waarom jouw paard op je pad is gekomen? Lees dan mijn boek

@ellen pitlo paardenfotografie

Over mijn webwinkel

Over mijn webwinkel

Voor een bijzondere selectie kunstposters, kunstkaarten, paardenprints en meer

Fotografie is mijn manier om mijn liefde voor paarden vorm te geven

Ik was pas zes jaar oud toen ik oog in oog stond met een pony en onmiddellijk de magie voelde. Ik kon toen nog niet vermoeden dat dit moment het begin was van een uitzonderlijke, voortdurende reis, geïnspireerd door de schoonheid, authenticiteit, kracht en kwetsbaarheid van deze prachtige wezens. Toch had ik nog een lange weg te gaan voordat ik ontdekte dat fotografie mijn manier was om mijn fascinatie en immense liefde voor dit prachtige dier tot uitdrukking te brengen.

Paardenprints en meer

mijn werk is verkrijgbaar in de vorm van kunstposters, kunstkaarten en paardenprints.  Ook kun je bij mij terecht voor diverse paardencadeaus zoals paardenkaarten, paardenkalenders, een cadeaubon voor een fotoreportage en mijn boeken ‘Tussen vrouwen en paarden’ en 'Dansen met Cheyenne.'

Persoonlijk advies!
Nieuwsgierig geworden? Mijn naam is Ellen Pitlo (1962). Ik ben paardenfotograaf met als missie de essentie en schoonheid van paarden te laten zien! Behalve fotograaf, ben ik schrijver en interieurstylist. In deze hoedanigheid, help ik jou graag om een goede keuze te maken voor de perfecte lijst in je interieur. Heb je een vraag, bel me of stuur me een bericht  WhatsApp: 06-29103532. Mailen naar info@ellenpitlo.nl of het onderstaande formulier invullen mag natuurlijk ook. Ik neem per omgaande contact met je op!