PAARDENPRINTS, KUNSTPOSTERS EN KUNSTKAARTEN

Ellen Pitlo fotografie

Bijzondere cadeaus voor paardenliefhebbers

Persoonlijk advies

Cadeauservice

Aandacht voor detail

Gemiddeld 5 dagen levertijd

Kunstposters, kunstkaarten met een boodschap, paardenprints en meer

een greep uit mijn producten

Rustig even rondkijken?

klik dan op onderstaande link voor een kijkje in mijn webwinkel

Populaire items

die je niet mag missen

Boek: Tussen vrouwen en paarden

benieuwd waarom jouw paard op je pad is gekomen? Lees dan mijn boek

@ellen pitlo paardenfotografie

Over mijn webwinkel

Over mijn webwinkel

Voor een bijzondere selectie kunstposters, kunstkaarten, paardenprints en meer

Geinspireerd door de schoonheid van paarden 
Geen enkel ander dier heeft de geschiedenis van de mensheid zo beïnvloed als het paard. Door de eeuwen heen stonden ze aan onze zijde  en dat maakt deze relatie zo bijzonder. Ondanks dat vergeten wij wel eens wat voor magische uitstraling paarden hebben en dat ze bovenal prachtig zijn om te zien.

Kunstposters, kunstkaarten, posters voor thuis aan de muur.
Als paardenliefhebber omring je je natuurlijk het liefst met deze prachtige dieren en dat is de reden dat ik mijn werk o.a. aanbied in de vorm van kunstposters, kunstkaarten en paardenprints. Voor bij je thuis aan de muur, voor bedrijven, restaurants of hotels. Ook kun je bij mij terecht voor diverse paardencadeaus zoals paardenkaarten, paardenkalenders, een cadeaubon voor een fotoreportage en mijn boek ‘Tussen vrouwen en paarden’ waarin je behalve 20 interviews met paardenvrouwen ook mijn verhaal kunt lezen.

Persoonlijk advies!
Nieuwsgierig geworden? Mijn naam is Ellen Pitlo (1962). Ik ben paardenfotograaf met als missie de essentie en schoonheid van paarden te laten zien! Behalve fotograaf, ben ik schrijver en interieurstylist. In deze hoedanigheid, help ik jou graag om een goede keuze te maken voor de perfecte lijst in je interieur. Heb je een vraag, bel me of stuur me een bericht  WhatsApp: 06-29103532. Mailen naar info@ellenpitlo.nl of het onderstaande formulier invullen mag natuurlijk ook. Ik neem per omgaande contact met je op!