Fotograaf

de persoon achter de camera

@ellenpitlopaardenfotograaf

Paarden als onuitputtelijke bron van inspiratie

Mijn naam is Ellen Pitlo, ik ben natuurlijk licht fotograaf en woon in Wapenveld, net onder Zwolle.
Van jongs af ben ik gefascineerd door paarden, de behendigheid, snelheid, kracht en schoonheid van deze dieren verwonderen mij iedere dag opnieuw. Na een lange zoektocht bleek fotografie mij de mogelijkheid te bieden om mijn liefde voor deze prachtige dieren aan de wereld te laten zien en voor mijn fotografie zijn ze een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Op zoek naar de essentie van jouw paard

Mensen dragen vaak een masker en doen zich anders voor dan dat ze zijn. Paarden kijken daar doorheen en dat is één van de mooiste lessen die ik van ze heb mogen leren. Misschien houd ik daarom niet van opsmuk en ben in mijn foto’s  slechts op zoek naar de essentie. Voor mij is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn als je voor mijn lens staat en daar past voor mijn gevoel een prinsessenjurk niet echt bij.

Fotograferen in ieder seizoen

Ik ben echt een buitenmens en fotografeer het liefst in de natuur. En ook al verwacht je het misschien niet, ieder seizoen leent zich daarvoor. Omdat ik mijn passie voor paarden met je deel, weet ik hoe belangrijk mooie foto's van je paard voor je zijn. Het is voor mij dan ook iedere keer weer een uitdaging om jouw paard of jullie samen op zijn allermooist te fotograferen.

Fotograaf, interieurstylist en schrijver

Naast het fotograferen van paarden ben ik vastgoedfotograaf en interieurstylist. Als interieurstylist adviseer ik je graag over hoe het fotoportret van jouw paard het best tot zijn recht komt in je interieur. Wil je hierover met mij van gedachten wisselen? Scrol dan even naar beneden en vul het contactformulier in.

In 2020 zag mijn eerste boek  'Tussen Vrouwen en Paarden’ het licht. Inmiddels is is mijn nieuwste boek 'Dansen met Cheyenne' ook verschenen. Ben je op zoek naar meer informatie over mijn boeken? Klik dan hier

Naast paardenfotograaf

ben ik

13 klein

VASTGOED - FOTOGRAAF

 Ik breng niet alleen paarden, maar ook jou en jouw bedrijf in beeld. Op zoek naar een fotograaf voor professionele profielfoto's, personal branding of een hippische bedrijfsreportage?

Boek @Ellen Pitlo Tussen vrouwen en paarden V LR

SCHRIJVER

Behalve interviews met paardenvrouwen kun je mijn persoonlijke verhaal lezen in eerste boek 'Tussen vrouwen en paarden'. Inmiddels is mijn tweede boek 'Dansen met Cheyenne' over de relatie met mijn vosmerrie ook leverbaar

@ellenpitlo print paard kleuradvies

INTERIEURSTYLIST

Je dierbaarste foto's hang je natuurlijk het liefst aan de muur. Als interieurstylist adviseer ik je graag over materiaal, kleur, het juiste papier en hoe zo'n foto het best tot zijn recht komt in jouw interieur.

FINE ART PRINTS 

voor thuis of op kantoor

@ellenpitlofotografie herinnering

Mijn foto's zijn te koop als fine art prints, gedrukt op hoogstaand fotopapier, ze kunnen worden ingelijst of op specifiek materiaal verwerkt. Deze prachtige afdrukken zijn uitermate geschikt om aan de muur te hangen. Zowel voor thuis, als voor bedrijven.

Al interieurstylist help ik je graag met de juiste keuzes als kleur, formaat, materiaal en belichting.

Interesse? Via het onderstaande formulier kun je me alles vragen over mijn werkwijze en prijzen.

Contact

zo kun je mij bereiken

Heb je een vraag of wil je een fotoshoot boeken? Vul hier je naam en emailadres in en ik neem per omgaande contact met je op. Even bellen mag natuurlijk ook 06-29103532

@ellen pitlo fotografie