@ellen pitlo paardenfotografie

Ellen Pitlo professioneel paardenfotograaf

Ellen Pitlo professioneel paardenfotograaf

waarom ik paarden fotografeer

Ik voel nog altijd de magie wanneer ik terugdenk aan mijn eerste ontmoeting met een pony om de hoek. Ik was nog was nog maar een klein kind en had op dat moment geen idee dat paarden behalve mijn vrienden ook de rode draad in mijn leven zouden worden om me te vormen tot wie ik nu ben.

Ik raakte gefascineerd door de schoonheid, authenticiteit, kracht en kwetsbaarheid van deze prachtige dieren. Toch zou het nog jaren duren, voordat ik ontdekte dat fotografie mij de gelegenheid zou geven om mijn liefde voor paarden aan de wereld te laten zien.

Nog steeds fotografeer ik het liefst de paarden dicht bij huis, op het eerste gezicht alledaags, maar als je goed kijkt blijken ze heel bijzonder. Zij vormen voor mij dan ook een onuitputtelijke bron van inspiratie.

 

PV_Logo_large_texted

'Horse Whispers'

Deze serie prints is exclusief verkrijgbaar bij Paard Verzameld Equine Art Services

Deze exclusieve limited edition 1/20 wordt geprint op Hahnemühle Photo Rag 308 gr.
Meer informatie? Klik op onderstaande knop

Mijn nieuwste boek is vanaf nu te koop!

 

@ellenpitlofotografie-dansen met cheyenne

Mijn Passie

en wat ik hierin voor jou kan betekenen

Fotoshoots

Op zoek naar een fotograaf voor een fotoreportage of Fine Art fotoshoot?  Ontdek de mogelijkheden en kosten

Boeken

Begin 2020 zag mijn boek Tussen Vrouwen en Paarden en inmiddels is Dansen met Cheyenne ook een feit. Klik hier voor meer informatie of een gratis download

Posters

Een aantal van mijn foto's zijn getransformeerd tot kunstposters. Gelimiteerd, gesigneerd en genummerd. Meer informatie? Klik dan hier   

Prints 

Mijn foto's zijn te verkrijgen als sfeervolle prints voor aan de muur, als kunstkaarten en wenskaarten. Klik hier om naar mijn shop te gaan

Testimonials

wat paardeneigenaren over mij zeggen

Angelique en ik waren blij verrast hoe je de ziel van Domingo in je laatste portretfoto hebt kunnen vastleggen. Door de ontspannen sfeer tijdens het fotograferen en de tijd die je er voor uittrekt zijn de paarden zichtbaar op hun gemak en tonen zo hun onbevangen karakter.Hartelijk dank voor deze mooie herinnering.

- Henk Jan en Angelique Vroom -

Ellen gaat professioneel te werk en heeft een geweldig oog voor creatieve composities. Ik had mij geen mooiere foto’s van mijn merrie kunnen wensen.

- Gijsbert Pikker -

Als gepassioneerd paardenmens heeft Ellen met haar oog voor detail en het juiste moment mijn grootste geluk op deze aarde vastgelegd: mijn arabier Hadyr. Hierdoor ben ik nog meer verliefd op Hadyr geworden.

- Josephine Woltman Elpers -

Echt stuk voor stuk kwaliteitsplaatjes! Haarscherp en met veel gevoel voor het moment genomen, geen traag gedoe maar lekker vlot! Je hebt echt oog voor detail en ‘the moment’.

- Marijke Slok Soede - Vermeulen -

Blog - Onuitputtelijk Paarden

Paarden zijn niet alleen de rode draad in mijn leven, maar vormen ook de inspiratiebron voor mijn fotografie en boeken

Nieuwsbrief

blijf of de hoogte van mijn activiteiten en aanbiedingen

Ongeveer 6 keer per jaar schrijf ik een nieuwsbrief, wil jij op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in

Ik gebruik je e-mailadres alleen voor het versturen van mijn nieuwsbrief.

Contact

zo kun je mij bereiken

Heb je een vraag of wil je een fotoshoot boeken?  Laat dan hier een bericht achter en ik neem per omgaande contact met je op.

@ellenpitlo&cheyenne