Referenties

wat anderen over mij zeggen

Over mijn boek 'Tussen Vrouwen en Paarden'

'Ellen beschrijft in haar boek de magische band die wij vrouwen met die wonderlijke wezens hebben, die groot zijn, gevoelig, krachtig, ondernemend, maar soms ook angstig en gekwetst. Door te vertellen over hun paarden komen ook de sterke karakters van deze vrouwen naar voren, met ieder hun eigen motivatie en het paard als leidraad in hun leven. Ellen laat haar eigen ervaringen met haar paard Cheyenne als rode draad door de interviews lopen en maakt het onderwerp daarmee nog persoonlijker. Een aanrader voor iedereen die de bijzondere band met paarden kent!'
Angelique Vroom - Angelique Dressage Experience

Wat een aanrader dit boek, een boek dat je raakt! Ook al zijn paarden niet jouw hobby, dit boek gaat zoveel verder. Het leven is een leerschool en Ellen weet dit perfect te verwoorden door het contact met paarden. Vertrouwen, geduld, loslaten en het leven nemen zoals het is. Er zit een mooie boodschap in dit boek en ik ben super trots op Pit dat ze deze boodschap op deze manier op papier heeft kunnen zetten. Ik kijk nu al uit naar haar volgende boek!
Floor Blanksma

Wat is je boek fantastisch geworden. Goed van opzet, jouw verhaal in combinatie met de verhalen van de andere vrouwen. Vooral jouw verhaal maakte indruk. Ik ken je een klein beetje en tegelijkertijd voelt het dat je verre van vreemd bent. Ik werd echt meegenomen in je verhaal en baal dat het boek uit is. Mijn compliment en een bevestiging dat je een heel mooi mens bent.
Jacqueline van der Vlies

Wat een heerlijk boek heb je ervan gemaakt! Met veel plezier heb ik de ontwikkelingen gelezen, die allemaal met Candy begonnen. Wat bijzonder dat je dat allemaal aan het papier hebt toevertrouwd en zoveel mensen hebt geënthousiasmeerd om hun bijzondere verhalen op te tekenen. Op naar de 2e druk!
Remko van de Weerd

Inmiddels heb ik je boek gelezen. Erg leuk die volstrekt verschillende verhalen van verschillende vrouwen! En jouw verhaal over Cheyenne er tussendoor vond ik ook mooi om te lezen. Ik hoop dat het je lukt om haar ontspannen en vertrouwd te krijgen zodat je met haar kunt dansen in het bos.
Cindy de Vries

WOW!!!!!!! Ellen  Wat weet je me al te pakken met die eerste bladzijden. Dank je. Wat mooi hoe jij je hart gevolgd heb en wat bijzonder ook dat ik een tijdje met je mocht meestromen in dat proces.Ik vind het indrukwekkend en word geraakt door je manier van schrijven: zo uit je hart in het mijne. Heerlijk om te lezen. Wat een mooi proces moet het voor jou zijn geweest: het maken van dit boek. Wat jij doet met die paarden thuis, is altijd mijn droom geweest als kind… en ik voel zo mee met die wijsheid van deze dieren. Ik ga zeker je boek kopen.
Jeanette H. Reitsma

 

Boek @Ellen Pitlo Tussen vrouwen en paarden V LR

Over mijn boek 'Dansen met Cheyenne'

Ik heb je boek in één ruk uitgelezen. Heel bijzonder dat je je zo kwetsbaar durft op te stellen. Het leest ook als een spannend jongens boek, je wilt steeds doorlezen. Een echte “page turner”. Chapeau voor je openhartigheid en schrijfstijl.
Bianca Lipke

 

 

 

@ellenpitlofotografie-dansen met cheyenne

Fotografie

wat zeggen de paardeneigenaren

Ter Waele Hadyr @ellenpitlofotografie

Josephine Woltman Elpers

Als gepassioneerd paardenmens heeft Ellen met haar oog voor detail en het juiste moment mijn grootste geluk op deze aarde vastgelegd: mijn arabier Hadyr. Hierdoor ben ik nog meer verliefd op Hadyr geworden.  

My Landy Castanoo @ellenpitloforografie

Gijsbert Pikker

Ellen gaat professioneel te werk en heeft een geweldig oog voor creatieve composities. Ik had mij geen mooiere foto’s van mijn merrie kunnen wensen.                                              

paardenfotograaf @ellenpitlofotografie Vestival

Marijke Slok Soede – Vermeulen   

Echt stuk voor stuk kwaliteitsplaatjes! Haarscherp en met veel gevoel voor het moment genomen, geen traag gedoe maar lekker vlot! Je hebt echt oog voor detail en the moment.'  

paardenfotograaf domingo portret @ellenpitlofotografie

Henk Jan Vroom 

Angelique en ik waren blij verrast hoe je de ziel van Domingo in je laatste portretfoto hebt kunnen vastleggen. Door de ontspannen sfeer tijdens het fotograferen en de tijd die je er voor uittrekt zijn de paarden zichtbaar op hun gemak en tonen zo hun onbevangen karakter. Hartelijk dank hiervoor.                                             

Paardenfotograaf Quinto @ellenpitlofotografie

Berlinda van Dijk

 Ellen is een fotograaf die foto's maakt vanuit haar hart. Door de ontspannen sfeer en de warmte van haar krijg je natuurlijke foto's waarop de band met je dier nog beter vastgelegd kan worden                                         

@ellenpitlofotografie Dean Bros

Yvonne Vos

Ik zit hier met tranen in mijn ogen, deze foto maakt veel los.              Dank je wel.