EQUINE FINE ART PRINTS & PAARDENCADEAUS

Ellen Pitlo fotografie

Bijzondere cadeaus voor paardenliefhebbers

Met zorg samengesteld

Cadeauservice

Aandacht voor detail

Gemiddeld 5 dagen levertijd

Uitgelicht

Een greep uit mijn producten

Rustig even rondkijken?
Klik dan op onderstaande link

Populaire items

die je niet mag missen


'Geinspireerd door de schoonheid, kracht en kwetsbaarheid van paarden'  

Wil jij liever jouw eigen paard als wenskaart versturen?

@ellenpitlopaardenfotograaf

Over mijn webwinkel

Over mijn webwinkel

met zorg samengesteld & persoonlijk advies

Paard als onuitputtelijke bron van inspiratie 
Geen enkel ander dier heeft de geschiedenis van de mensheid zo beïnvloed als het paard. Door de eeuwen heen stonden ze aan onze zijde  en dat maakt deze relatie zo bijzonder. Ondanks dat vergeten wij wel eens wat voor magische uitstraling paarden hebben en dat ze bovenal prachtig zijn om te zien.

Kwaliteitsprints en paardencadeaus
Als paardenliefhebber omring je je natuurlijk het liefst met deze prachtige dieren en dat is de reden dat ik mijn werk aanbied in de vorm van fine art prints of in een prachtige, duurzame lijst van Nederlandse makelij. Voor thuis aan de muur, voor bedrijven, restaurants of hotels. Verder kun je bij mij terecht voor diverse paardencadeaus zoals paardenkaarten, paardenkalenders, cadeaubonnen en mijn boek ‘Tussen vrouwen en paarden’ waarin je behalve 20 interviews met paardenvrouwen ook mijn verhaal kunt lezen.

Persoonlijk advies!
Nieuwsgierig geworden? Mijn naam is Ellen Pitlo (1962). Ik ben geen groot bedrijf waar het soms alleen maar draait om winst maken. Ik ben een gewoon mens met als missie: de essentie en schoonheid van paarden te laten zien! Behalve paardenfotograaf, ben ik schrijver en interieurstylist. In deze hoedanigheid, help ik jou om een goede keuze te maken voor de perfecte lijst in je interieur. Heb je een vraag, bel me of stuur me een bericht  WhatsApp: 06-29103532. Mailen naar info@ellenpitlo.nl of het onderstaande formulier invullen mag natuurlijk ook. Ik neem per omgaande contact met je op!