Cadeaus

Een aantal leuke cadeautips voor paardenliefhebbers

Boek: Tussen Vrouwen en Paarden

over bevlogenheid, levenslessen en onvoorwaardelijke liefde

Er heeft altijd een enorme aantrekkingskracht tussen vrouwen en paarden bestaan, mede daarom weten ze elkaar steeds weer te vinden. Behalve het gevoel van vrijheid, kracht en snelheid dat vrouwen bij paarden krijgen, gaat het hier om een diepe verbinding, die nergens anders mee te vergelijken is. Misschien is dat wel de belangrijkste reden dat ruim tachtig procent van de Nederlandse ruiters vrouw is! Het is niet voor niets dat vrouwen beter zijn in het oppikken van non-verbale signalen, die het mogelijk maken om een paard te begrijpen, te ontrafelen en zo een band op te bouwen. Of brengen paarden juist de verzorgende eigenschappen van vrouwen naar boven?

Door middel van persoonlijke ervaringen en interviews met verschillende paardenvrouwen krijgt Ellen Pitlo inzicht in waarom deze prachtige dieren op aarde zijn. Al schrijvende ontdekt ze dat niet alleen mensen, maar ook paarden met een missie op aarde komen. Paarden zijn ook wel leermeesters of spiegels voor de mens en kruisen om die reden je pad. Maar dat is nog niet alles: ook voor paarden gaat het om de relatie. Een verbinding die gebaseerd is op het allerbelangrijkste dat er in het leven bestaat: liefde!

Nieuwsgierig geworden of ben je op zoek naar een leuk cadeau? Hier kun je mijn boek bestellen 

@ellenpitlo boek tussen vrouwen en paarden boek

Gratis Inkijkje

benieuwd waarom jouw paard op jouw pad is gekomen? 

Vul hier je naam en emailadres in en download vervolgens de 1e 20 pagina's

Meer cadeaus

hiermee maakt je iedere paardengek blij

fotoprint@ellenpitlofotografie website

PRINTS

Mijn foto's zijn verkrijgbaar als prints op professioneel fotopapier, afgedrukt op diverse materialen of traditioneel ingelijst. Meer informatie? stuur me een bericht.

De prints kun je in de webshop vinden.

@ellenpitlofrotgrafie cadeaubon

CADEAUBON

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 25,-  Je kunt ze besteden aan mijn boek, paardenkaarten, prints of een fotoshoot.
Het is mogelijk om de bon digitaal of per post te leveren. Leuk om te geven, bijzonder om te krijgen. Verkrijgbaar in mijn webshop.

wenskaarten @ellenpitlofotografie

KUNSTKAARTEN

Iemand op originele, persoonlijke wijze verrassen doe je met één van mijn prachtige kunstkaarten, deze zijn per set verkrijgbaar. Speciaal om te geven of op te sturen.

De verschillende sets zijn verkrijgbaar in mijn webhop

Contactformulier

stuur me een bericht

Heb je een vraag, ben je op zoek naar prijzen of wil je een print, cadeaubon of een set kunstkaarten bestellen? laat je gegevens achter en ik neem per omgaande  contact met je op

@ellenpitlofotografie Eres